Familiepakke

Vis kart

Planlegger du å besøke Narvikfjellet sammen med familien? Ønsker dere å oppleve gondolbanen, eller skal dere stå på ski mer enn 10 dager denne sesongen? Da er det mye penger å spare på familiepakkene våre!

 

I Narvikfjellet kan du velge mellom følgende familiepakker:
1. Familiepakke gondol t/r eller en vei
2. Familiepakke sesongkort
3. Familiepakke årskort

1. Planlegger du å ta med familien til Narvikfjellet for å ta gondolen? Da lønner det seg å velge vår prisgunstige familiepakke. Finn riktig valg for din familie i neste steg.

2. Familiepakken med sesongkort gir dere fri tilgang til alle heiser og nedfarter i ordinær åpningstid hele skisesongen.

3. Med Familiepakke årskort kan dere i tillegg bruke gondolbanen og sykkelløypene fritt hele sommersesongen.


Viktig informasjon ved kjøp av familiepakke sesongkort og årskort:
Ditt Axess sesongkort/og WTP-nummeret er unikt og personlig for deg/dere. Derfor må vi be dere om å bruke noen minutter på å registrere personopplysninger og laste opp et bilde av kortenes innehavere/eiere. Vi trenger nye bilder til vår database uansett om du har kort eller ei, dette for å lage ditt sesongkort personlig. Bildet må vise hele hodet og toppen av skuldrene. Øynene skal være åpne, klart synlige og ikke dekket av hår. Unngå rotete bakgrunn. Profilbilder skal være representative og seriøse.

I neste steg velger dere om dere vil fylle på et Axess-kort dere allerede har, eller om dere skal kjøpe nye Axess-kort.

Det er obligatorisk å bruke Axess-kort i Narvikfjellet. Kortene kan ikke returneres, men kan gjenbrukes i andre skianlegg med samme system.

Bestill nå

Vis mer
Build: 31.03.2021 12:23:34, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-8471.cbischannel-31135.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails